27-годишната Аела от Айдахо твърди, че  се е къпала само

...
27-годишната Аела от Айдахо твърди, че  се е къпала само
Коментари Харесай

Тя твърди, че се е изкъпала само 37 пъти през 2022 г. и затова е по-чиста от останалите ВИДЕО

27-годишната Аела от Айдахо твърди, че  се е къпала единствено 37 пъти през 2022 година и все пак не смърди.

И до момента в който някои ѝ казват, че просто е „ привикнала “ със личната си миризма, тя прибавя, че даже не употребява крем за тяло, тъй като живее във влажна зона, което оказва помощ на кожата ѝ да остане свежа.

Аела е дейна в обществените мрежи. В отговор на критик, който сложи под въпрос нейната хигиенична рутина, тя сподели, че се пробва да не нарушава прекалено много естествения си микробиом на кожата – сбирката от бактерии и гъбички, които живеят по тялото.

“Ако човек, който употребява душ гел всеки ден, спре да го прави, косата му ще бъде ужасна и мазна. Но в случай че сте непрекъснати и деликатни, тялото се приспособява. Различните хора имат разнообразни видове тяло, с разнообразни равнища на пот.

  “Практикувам ” поддръжка, с цел да претърпявам вонята сред душовете. Внимавам да не употребявам сапун върху подмишниците си, защото наподобява ускорява миризмата. Обикновено се ексфолирам добре с мокра забрадка и по-късно нанасям дезодорант и това работи отлично.

Ползвам и биде, а и постоянно си мия гениталиите – написа тя в обществените мрежи.

Коментарите бяха разграничени, някои я поддържаха, а доста други бяха обезпокоени.

“Нашата нервна система се е развила по този начин, че да става все по-малко сензитивна към даден тласък, колкото по-дълго той продължава. Смърдиш, момиче. Просто не го усещаш “, написа един консуматор, до момента в който различен се съгласява с нея, като сподели, че също не се къпе постоянно.

“След като започнах да мия косата рядко, текстурата и размерът се усъвършенстваха доста ”, се споделя в коментара.

“Къпах се може би 10 пъти през 2022 година и не воня. Обикновено се предрешвам с чисти облекла и мия ръцете и лицето си по-често, само че ежедневното взимане на душ е изцяло ненужно и утежнява миризмата.

Игнорирайте злобарите по този въпрос. Забележете по какъв начин всички са фокусирани върху “миризмата ”. И какво от това, даже и да смърдиш. Нищо неприятно не се случва. Стига да поддържате ръцете и гениталиите си чисти ”, се споделя в друг коментар.

“Измиването един път дневно е задоволително за множеството деца и възрастни, с цел да поддържат обществено задоволително равнище на персонална хигиена и непорочност ”, казва кожният лекар Дерик Филипс, добавяйки, че кожата се почиства сама и естествено се ексфолира, тъй че почистването оказва помощ за унищожаване на физическата нечистотия и укрепва усещането на непорочност, само че не значи безусловно това./  и във Facebook

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР